Personvern og sikkerhet

Vi gjør vårt ytterste for å ivareta din sikkerhet på våre nettsider og i vår kommunikasjon med deg via e-post. Likevel er det viktig at du viser sunn skepsis på internett, da svindlere kan misbruke personopplysningene dine. 

Relatert innhold

Oversikt

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes direkte til deg som person, for eksempel fødselsnummer, adresse, telefonnummer og lignende. Les mer om behandling av personopplysninger i:

Personvern på gjensidige.com

Gjensidige.com er SSL-kryptert for din sikkerhet og informasjonskapsler blir ikke lagret med IP-adresser.

Hvordan unngå ID-tyveri

Hvis noen får tak i dine personlige opplysninger kan du blant annet risikere at kredittkort bestilles i ditt navn og blir sendt til feil mottaker.

Se råd om ID-tyveri

På tide å bytte passord?

Media omtaler oftere og oftere problematikken med passord på avveie. Passordene sammenstilles i søkbare databaser tilgjengelig for alle og hentes fra kilder som har vært utsatt for sikkerhetshendelser.

Et godt råd er derfor å ikke ha samme passord på våre sider som på andre tjenester på nett. Du er heller ikke avhengig av et passord for å logge inn hos oss. Logger du inn med BankID er det både sikrere og du får tilgang til alle funksjoner på innlogget side.

Du kan selv sjekke om ett av dine gamle passord er på avveie via denne nettsiden.