Sponsorvirksomheten vår

Gjensidige er en stolt idrettssponsor, og gjennom samarbeidsavtalene våre ønsker vi å løfte frem gleden og de mange positive sidene ved å drive idrett. På den måten håper vi å motivere folk flest til å være fysisk aktive.

Vi sponser både topp- og breddeidrett og jobber med sponsorobjekter som har et godt omdømme og de samme verdiene som oss.

For Gjensidige er sponsorvirksomheten viktig også fordi den sikrer verdifull profilering og skaper positive assosiasjoner til selskapet, i tillegg til å bygge intern kultur og stolthet blant våre ansatte. 

Norges Håndballforbund

NHF_Logo_Pri.png

 

Gjensidige er sponsor av Norges Håndballforbund, og vi har vært hovedsponsor av kvinnelandslaget i håndball (Håndballjentene) helt siden 1991. Vi er i tillegg tittelsponsor av Håndballguttas årlige internasjonale turnering, Gjensidige Cup. Både Håndballjentene og Håndballgutta er elsket av det norske folk, og vi i Gjensidige er stolte over å assosiere oss med dem.

Håndball er Norges nest største lagidrett etter fotball. NHF har 135 000 medlemmer fordelt på 800 klubber. I henhold til sponsoravtalen skal en del av midlene brukes til skadeforebyggende tiltak i regi av NHF.

Sammen har vi også prosjektet Landslagsmaskotene, hvor håndballspillere i alderen 9-12 år kan søke om å bli maskoter for landslagene. Du kan lese mer om prosjektet her.

Norges Friidrettsforbund

Gjensidige er hovedsponsor av Norges Friidrettsforbund, som er et av landets største idrettsforbund med over 76 000 medlemmer fordelt på 850 klubber. Sammen med Friidrettsforbundet ønsker vi å styrke folks fysiske helse gjennom å levere gode opplevelser knyttet til fysisk aktivitet. Sponsoratet vil derfor ha fokus på aktivitetstilbud og prosjekter som skal motivere folk i alle aldre til å være i bevegelse. Blant annet har vi sammen utviklet appen «Plogger». Appen er ment som et helsefremmende tiltak, men skal også bidra til å holde Norge rent fordi man plukker søppel samtidig som man trener. Under Oslo Maraton 2018 hadde vi, i samarbeid med arrangøren, en egen «ploggedistanse» på 10 kilometer for både store og små.

En del av sponsormidlene til Norges Friidrettsforbund skal brukes på skadeforebyggende tiltak, blant annet undervisning i skadeforebyggende trening i trenerutdanningen og kurs i regi av Norges Friidrettsforbund og friidrettskretsene.

Refleksvester til barnehager og skoler

Gjensidige ønsker å bidra til økt trafikksikkerhet for barn og unge, og sponser derfor gratis refleksvester til barnehager og skoler.

Vi har to søknadsperioder i året

  • 1. januar til 1. mars
  • 1. august til 1. oktober

Trykk her for å komme til søknadsskjemaet.